torstai 12. kesäkuuta 2014

Ekat asut (hui)!

Mä oon niin aloittelija tässä, et nyt ei saa sitten pilkata :D Tähän kuvaamiseen pitää vissiin vähän panostaa, koska vaikka kohtuuhyvä kamera onkin käytössä, niin combo kärsimätön poikaystävä kuvaamassa + sotkuinen makkari kuvaustaustana ei ehkä oo se ideaalein. Haluaisin lähinnä esitellä tälläisiä simppeleitä päivän asu-tyyppisiä kuvia, jotta itsellekin jäisi talteen todistusaineistoa siitä, minkälaisia yhdistelmiä sitä onkaan kustakin kapselista onnistunut päälleen heittämään, mutta tää meidän kaksio on niin täyteen ahdettu, että mitään sopivaa kuvaustaustaa ei tahdo löytyä ja tää mun bloggailu ei kyllä oo sillä tasolla, että lähtisin ulos kameran kanssa etsimään hienoja kuvauspaikkoja, että saisi "nää reikäiset farkut ja mustan topin mitä päälle tänään sattui" ikuistettua..



No, pitää miettiä. Toivottavasti jatkossa olisi tarjolla vähän laadukkaampaa kuvamateriaalia, mutta eivätköhän nämä nyt asiansa aja. Oltiin siis viettämässä meidän molempien synttäreitä (jotka on kahden päivän välein) syömällä ravintola Masussa 7 ruokalajin illallinen. Voin kyllä suositella kyseistä paikkaa täydestä sydämestäni, jos yhtään aasialainen ruoka maistuu tai jos edes suostut maistelemaan joskus muutakin kuin makaronilaatikkoa tai ravintolahampparia. Varsinkin Masun karamellisoidut ribsit veivät niin kielen mennessään.




 Enikeis, ribseistä takaisin asuun. Oon jotenkin pitänyt tota hametta pelkästään juhliin ja hienoihin tilaisuuksiin varattuna ja nyt kun otin sen tähän kapseliin, päätin, että sitä on aika alkaa asustaa arkisempiinkin tilanteisiin sopivaksi. Jos nuo ballerinat vaihtaisi vielä tennareihin ja kaulaan heittäisi vaikka kaulahuivin, niin tällä asulla painelisi ihan hyvin kaupungilla hoitamassa asioita ja hörppäämässä kaverin kanssa kahvit, eikö vaan?

Hame H&M
T-paita Monki
Laukku 2nd hand
Ballerinat skopunkten
Rannekoru Snö of Sweden
Kaulakoru Gina Tricot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti